HTML

Saját zsíron

Saját zsíron: országúti bringás szleng arra, amikor valaki egyedül szeli a kilómétereket a szélárnyék oltalma nélkül.

Itt belekukkanthatsz a városi bringázás szépségeibe és mocskába HD-ben.
Nézzük ki hogyan tud közlekedni, mennyire vagyunk partnerek az utakon...

Kameráim

roam.PNG

Hosszabbacska kamera körkép azoknak, akiket nem csak a tekerés érdekel, hanem a forgatás is

Facebook

Egy rossz nap a nyeregben

2012.04.05. 21:33 :: Sajátzsíron

Tavasz van! De mivel én vagyok akkora félőrült, hogy a telet is végig tekerem nekem ez nem azért szignifikáns, mint más bringásnak. Én azért élvezem a tavaszt, mert végre az autósok lehúzgálják az ablakot így lehet nekik mondani a tutit. Ki is nyílt a pofázmányom ezen a szép napon (április 4.).

2 komment · 1 trackback

Címkék: motoros bunkók szabálytalan bringasáv rendes autós életveszélyes bringás közel volt

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatzsiron.blog.hu/api/trackback/id/tr434366456

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy rossz nap a nyeregben 2012.04.06. 20:12:01

A Saját zsíron blog szerzőjének videójából kiderül, hogy jócskán akadnak bosszantó helyzetek a városi kerékpáros közlekedés során.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imittto 2012.04.06. 11:00:17

Jók a videók, lassan nekem is be kellene szereznem valami kamerát - lehetőleg vízállót :) Legutóbb pl. a Gizella - Thököly kereszteződésnél jött volna jól (a Hungária felé haladva). Piros, megállok a szélén, mellettem egy 173-as, mögötte egy 7-es busz. BUSZ zöldre elindul a 173-as, közben vált a lámpa, indulok én is. Oldalt ugye kerékpáros nyom. Már a kereszteződés után BPI-116 rendszámú 7-es busz kb. 30 centiről megjelenik mellettem és húzódik le teli gázon, hogy előttem tudjon keresztbe beállni a megállóba a 173-as mögé. Fékeztem, így nem tolt fel a padkára. A megállóban bekopogtam finoman, mikor kinyitotta az ablakot megkérdeztem, tudna-e esetleg még szűkebben előzni? Erre közli hogy ő zöldön jött én meg piroson. Mondtam hogy én is zöldön, erre elővette az adu ászt: Az csak bringa nyom, nem sáv, az csak azt jelenti hogy ott közlekedhetek, de nem külön sáv. Igaz is...de ha már ott közlekedek nem kellene kivasalni bakker!

Sajátzsíron · http://sajatzsiron.blog.hu 2012.04.06. 17:47:40

@imittto: Köszi! Nem rossz ám a kamera ilyen esetekben, amit Te is írsz. Pölö BKV-nak Youtube link elküldve, feldobva a BKV-Figyelőre sokat változtatna a sofőr bringások felé mutatott viselkedésén.
Az én kis gépem vízálló és nagyon izmos kis cucc. Van hozzá egy kis kupak, ami teljesen vízállóvá teszi így lehet vele búvárkodni is, de kupak nélkül két hóvihart is kibírt már úgy, hogy utána folyt ki belőle a víz :P

www.dealextreme.com/p/5-0-mega-pixels-hd-720p-waterproof-action-video-camera-with-8-led-night-vision-yellow-tf-65342
süti beállítások módosítása