HTML

Saját zsíron

Saját zsíron: országúti bringás szleng arra, amikor valaki egyedül szeli a kilómétereket a szélárnyék oltalma nélkül.

Itt belekukkanthatsz a városi bringázás szépségeibe és mocskába HD-ben.
Nézzük ki hogyan tud közlekedni, mennyire vagyunk partnerek az utakon...

Kameráim

roam.PNG

Hosszabbacska kamera körkép azoknak, akiket nem csak a tekerés érdekel, hanem a forgatás is

Facebook

Ha mindenki az úton tekerne

2012.05.17. 12:05 :: Sajátzsíron

Kezdeném azzal, hogy én megértem, hogy sokan félnek az utakon. Alapszabály, hogy minél nagyobb a sebességkülönbség, tehát minél lassabb a bringás és nagyobb a sebességkorlát, annál többször történnek atrocitások. Nem kellemes, amikor az ember mellett centikre megy el egy autó/busz/kisteher 20-30-40 km/h vagy még nagyobb sebességkülönbséggel. Most nem megyek abba bele, hogy egy átlag gyalog 4 km/h-val halad, egy átlag járdázó pedig 20-szal, ami ugye 5x-ös különbség, nahde ez most mellékes. Ami fontosabb lenne, hogy minden járdázó megértse, hogy ha az a 4-5 bringás, aki a járdát választotta amíg én elhaladtam az úton tekert volna, akkor nem én vagyok az egyetlen 'akadály' és lehet a végén még hozzászoknának az erre autózók a bringások látványához az úton és jobban figyelnének.

Safety in numbers. Azaz minél többen tekerünk az úton, annál nagyobb biztonságban leszünk. Amíg viszont mindenki a járdára menekül az autósok győznek.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: bunkók járdázó járdahuszár rendes autós hogyan tekerj közel volt

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatzsiron.blog.hu/api/trackback/id/tr594515310

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ha mindenki az úton tekerne 2012.05.18. 18:36:01

Minél többen tekerünk az úton, annál nagyobb biztonságban leszünk. Amíg viszont mindenki a járdára menekül, az autósok győznek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása