HTML

Saját zsíron

Saját zsíron: országúti bringás szleng arra, amikor valaki egyedül szeli a kilómétereket a szélárnyék oltalma nélkül.

Itt belekukkanthatsz a városi bringázás szépségeibe és mocskába HD-ben.
Nézzük ki hogyan tud közlekedni, mennyire vagyunk partnerek az utakon...

Kameráim

roam.PNG

Hosszabbacska kamera körkép azoknak, akiket nem csak a tekerés érdekel, hanem a forgatás is

Facebook

Bamba bringás

2011.09.06. 15:00 :: Sajátzsíron

A nagy bölcsek mondják mindig, hogy akkor van elsőbbséged, ha megadják. Itt Pesten tudjuk, hogy ráadásnak a KRESZ helyett inkább az EKK (erősebb kutya közösül) van életben. Autósoktól ezt már megszoktam, de hogy ezt egy bringás kövesse el velem...

Kemény 2 másodperc alatt zajlott le a következő:
1. Felfogom, hogy bringás jön az alsóbbrendű utcából.
2. Érzékelem, hogy bizony sz@rik a kitett táblára és orbitális felfestésre. 
3. Természetesen rám is magasívben tesz, pedig még az arcomba is bámul. Itt még naívan remélem, hogy leesik neki, hogy mennyire kedves egy másik bringással és (a) fékez (b) felgyorsít.
4. 3 a és b kizárva. Nekem meg nincs időm hátrakukkantani, hogy el tudjam rántani a kormányt, mert lehet, hogy a hölgyemény bátran vágott át a Pannónián, de ez nem jelenti azt, hogy nem jön mögöttem autó, mert el tudom róla hinni, hogy azt is ilyen szinten fogja fel, mint azt, hogy ha ez így megy tovább csattanunk.
5. Maradt a fékezés.

Én tudom milyen rohadt nehéz nulláról vagy gyökketőről újra felgyorsítani, köszönhetően ennek a hölgyeménynek ezen a napon +1x kellett mindezt abszolválnom, de a bringa egy olyan jármű, amihez bizony a saját erőnk kell és ha ezt nem akarjuk elfogadni akkor vegyünk egy babettát, de ne legyünk már lusták megállni/lassítani (vonatkozik ez pirosra, stoptáblára, EAK-ra és persze zebrára is). A városi bringázás nem egy Tour de France, ahol A-ból B-be megy a szép út mindenféle megállás nélkül (kivéve ha tehenek foglalják el az utat vagy egy vonat süvít keresztbe.... ). Városban sajna hozzá kell szokni, hogy olykor pár száz méterenként szépen állhatunk meg vagy lassíthatunk le. Ez van. Legalább izmosodsz.

De hogy ne legyek ennyire negatív megjegyzem, hogy legalább nem a járdán huszárkodott. Ez is valami. Már csak azt a fránya KRESZ-t kéne magáévá tenni.

+ Ha esetleg olvassa szegény srác majd ezt a bejegyzést, aki előttem sétált át, szeretnék bocsánatot kérni, a megjegyzésem nem neked szólt.

Szólj hozzá!

Címkék: életveszélyes bringás közel volt

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatzsiron.blog.hu/api/trackback/id/tr783204477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása