HTML

Saját zsíron

Saját zsíron: országúti bringás szleng arra, amikor valaki egyedül szeli a kilómétereket a szélárnyék oltalma nélkül.

Itt belekukkanthatsz a városi bringázás szépségeibe és mocskába HD-ben.
Nézzük ki hogyan tud közlekedni, mennyire vagyunk partnerek az utakon...

Kameráim

roam.PNG

Hosszabbacska kamera körkép azoknak, akiket nem csak a tekerés érdekel, hanem a forgatás is

Facebook

A kezdet

2011.08.10. 22:52 :: Sajátzsíron

Ma végre megérkezett a kamerám és el is foglalta kényelmes kis helyét a sisakomon, úgyhogy hamarosan szebbnél szebb videókat láthattok majd rendes autósokról, akik vigyáznak a bringások életére és segítik őket, ahol lehet. Természetesen majd magamat is fényezem néha azzal milyen rendes tudok lenni, elvégre mégiscsak az én blogomról van szó.

Persze ahhoz, hogy a blog érdekes is legyen kiposztolom majd a bunkókat is és nem csak az autósokat, hanem a kaskalákat (béna bringások) is. Ha látok valakit járdán tekerni: kikerül a blogra. Ha egyirányúba hajt be: kikerül a blogra. Pirosozik: kikerül a blogra... Mindezt HD-ben természetesen, hogy mindenki gyönyörködhessen a bringájuk szépséges részleteiben és orcájuk teljes dicsőjében.

Ha valaki érzékelni véli, hogy a bringásokra jobban neheztelek, mint az autósokra az bizony nem téved. Elegem van abból, hogy engem, a KRESZ-t állandóan betartó kerekest, nem szeretnek elviselni a forgalomban az olyan szabályokra pottyantók miatt, mint a bicajosok elég nagy hányada (nyár van, ilyenkor lássuk be, hogy igenis nagy százalékban vannak köztünk béna barmok, akik ön- és közveszélyesek).

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatzsiron.blog.hu/api/trackback/id/tr1003144766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atomboy · http://szegedbicaj.blog.hu 2011.08.14. 16:00:12

Szia,

Orommel latom, hogy ujabb sisakkameras jelent meg a lathataron, termeszetesen feliratkoztam a youtube-n.
Az lenne a kerdesem, hogy milyen kamerat rendeltel? Erdekelne, milyen tapasztalataid vannak igy elsore.

Sajátzsíron · http://sajatzsiron.blog.hu 2011.08.14. 16:37:25

@atomboy: Szia! Többek közt a Te videóid is sarkalltak arra, hogy én is kamerát aplikáljak a sisakomra :). Köszi a feliratkozást, majd jönnek a videók szépen lassan :).

Kiszkínai kamerám van mer az volt occó. 14 000 rossz magyar forint szállítással együtt, asszem RD32 a neve. Néha nyögi a HD-t, mert nem túl jól kompenzál fényváltozásnál, de azért általában a 720p-t simán adja. Az egyik problémám, hogy beszínez egy csomó mindent lilára, mert van benne egy ledes éjszakai mód, ami miatt hazavágták benne a fehér balanszt, de én már hozzá is szoktam, sokkal szebb így Pest :)))

A rázkódással vannak még gondjaim, de az az igazság, hogy engem is szétráz a bicaj (pösti utak ugye felérnek egy intenzív gerincmaszázzsal) így elég masszív lengéscsillapítás kéne, hogy a kamerán ez már ne látszódjon :)
süti beállítások módosítása