HTML

Saját zsíron

Saját zsíron: országúti bringás szleng arra, amikor valaki egyedül szeli a kilómétereket a szélárnyék oltalma nélkül.

Itt belekukkanthatsz a városi bringázás szépségeibe és mocskába HD-ben.
Nézzük ki hogyan tud közlekedni, mennyire vagyunk partnerek az utakon...

Kameráim

roam.PNG

Hosszabbacska kamera körkép azoknak, akiket nem csak a tekerés érdekel, hanem a forgatás is

Facebook

Az eddigi legtehetségesebb kerekes

2011.09.20. 15:26 :: Sajátzsíron

Tegnap sikerült összefutnom egy különösen értelmes bringással.

A Körút-Dohány utca kereszteződésben kezdünk. Ő itt a 4-es 6-os síneken gurul, mindezt hétköznap. Átlibben a zebra jobb oldalára, aztán kisül, hogy ő a Dohányba szeretne menni úgyhogy a zöldön áttipegő puhatestűek között visszavág a zebrán balra, majd be elém. Miután kikerültem gondoltam akkor itt vége is a történetnek, de sokat lassított a sor így sajnos nem sikerült eléggé lehagyni.

El is érkezett újabb találkánk mikor a balomon lévő fehér Skoda megállt segítve a Toyotát (?). Eltekerhettem volna balra persze, de nem szeretek tekeregni ennyire szellős forgalom mellett, sok értelme úgysincs. Megálltam hát a Skoda faránál a maradék 1-1,5 méterből a nagyját letakarva, amikor a hatodik érzékem jelezte, hogy eszementünk érkezik. És bizony érkezett is, nem kis sebességgel tőlem kb 2 centire majd bevágva a Skoda elé, ami pont akkor indult volna és mivel a jobbján én ott álltam már nem is számíthatott arra, hogy valaki mindkettőnket jobbról beelőz.

Következett a néni, aki 10 méterrel a zebra mellett akart átkelni valószínűleg nulla körülnézést követően. Okos bringás fékezés helyett inkább a hátranézés nélkül balrát választotta ezzel fékezésre kényszerítve a mögötte haladó kistehert, ami másodpercekkel azelőtt 'dudált' is tehát értelmes bringásnak tudnia kellett volna, hogy van valaki mögötte. Kellett volna, de mint később szemtanúja lehettem bizony a füle szépen be volt dugva. Sosem fogom megérteni hogyan lehet forgalomba hajtani szinte nem létező hallással... De ha még legalább a szemeit használná.

Miután elbeszélgetett a teher utasával (nem még véletlenül sem bocsánatot kért), behajtott a buszsávba egyszemélyes buszt játszani. Persze baromság kitiltani minket innen - kivéve, amikor ezek a kedvesek feltartják a buszt és vele egy rakás embert-, de az empátiám erre a sávra nem terjed ki. Látható, hogy itt a Rózsák terénél gigászi a másik sáv tehát nincs ok a félelemre.

Végül, hogy elnyerje a legbénább bringás díját, akit eddig sikerült kamerára venni, felcsapat a járdára.

Szólj hozzá!

Címkék: bunkók szabálytalan gyalogos járdázó járdahuszár egyszemélyes busz életveszélyes bringás közel volt

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatzsiron.blog.hu/api/trackback/id/tr343241062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása