HTML

Saját zsíron

Saját zsíron: országúti bringás szleng arra, amikor valaki egyedül szeli a kilómétereket a szélárnyék oltalma nélkül.

Itt belekukkanthatsz a városi bringázás szépségeibe és mocskába HD-ben.
Nézzük ki hogyan tud közlekedni, mennyire vagyunk partnerek az utakon...

Kameráim

roam.PNG

Hosszabbacska kamera körkép azoknak, akiket nem csak a tekerés érdekel, hanem a forgatás is

Facebook

Egy csokor lökött bringás

2012.05.15. 19:00 :: Sajátzsíron

Kitavaszodott...Természetesen örülök annak, hogy egyre több a bringás, de azért illene megtanulni közlekedni is egyeseknek mielőtt kamikazepilótásdit kezdenek játszani a pesti utakon.

Aki nem érzi magát biztosnak a nyeregben annak ajánlom a Magyar Kerékpárosklub Bebiciklizés Projektjét.

Az első úriember először majdnem engem csap el, majd a gyalogokat a zebrán.

A második videón egy általános probléma látható. Van egy, két, három, sok bringás, aki úgy érzi, hogy biciklin nem kell sorbanállni egy lámpánál. A 'legviccesebb', hogy nem hogy nem is haladt miután elém állt, de még le is kanyarodik úgy 100 méterrel később. Természetesen mindenféle indexelés nélkül...

 A kategória győztese pedig ez az úriember, aki előszeretettel játszik transformeresdit. Mint az a videón is látszik teljesen feleslegesen. Sőt a második alkalommal majdnem a gyalogok bokája bánja a sietségét. De a korona akkor kerül végül a fejére, amikor telefonálás közepette a balra kanyarodó sávból átvág a jobbra-egyenesen sávba, az én sávomba, és egyre közelebb jön anélkül, hogy jelezné szándékát. Végül fékeznem kellett, mert nem tudtam rájönni, hogy járdára, szervízútra vagy bringagyalogra akar kanyarodni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatzsiron.blog.hu/api/trackback/id/tr14506137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása